Tuesday, December 15, 2015

2015-12-12 Äntligen sim med grisar!

Martin försöker hålla lugnet innan båtresan mot grisarna börjar.

På vägen stannar vi vid flera öar och får berättat vilka kändisar som äger dem och hur mycket de hyr ut rum för. 500 000 kr per vecka någon? Vi hittade även en sjöstjärna som plockades upp och visades. De blir tydligen jättehårda så fort man rör vid dem, så den kändes som att den var gjord av porslin.

Ett hål in i en kalkstensvägg i ön som David Copperfield äger. Judge Judy hade tydligen bokat både thanksgiving och jul där. 

Tillslut kom vi fram till grisarna. De var verkligen så fantasiskt som vid hade föreställt oss! Både stora och små grisar simmade runt och åt bröd som båtarna kastade ut. Tyvärr dog Marias vattentäta telefon strax efter att den kommit ner i vattnet, så de bästa bilderna och filmerna är nu fast i en död kamera. Teknikutmaning säger Martin.



Vi stannade även till vid en sandbank som kikade upp ur vattnet när det var ebb. Det var ungefär som man kan tänka sig, som en sandstrand, fast cirkelformad.




Mer conch

Sista stoppet på resan var Iguana Bay, en strand med jättemånga iguanas som kom springade när de hörde båten komma. Skepparen hade med sig sallad som man fick mata dem med. 




No comments:

Post a Comment