Thursday, December 17, 2015

2015-12-16 Snorkling vid Mermaid Reef

Vi hade ju med oss snorklar och cyklop från Sverige så vi kunde ju inte åka utan att använda dem. Vi kollade upp att det fanns ett bra snorklingsställe precis utanför Marsh Harbour dit vi kunde åka. Väl framme så upptäckte vi ännu en gång att det här med parkering inte är det lättaste. Vi hittade tillslut en parkering nära en restaurang som vi kunde stå på och sen gå ner till revet. Det blev en del klättrande över taggiga stenar för att komma ner, men vi hade badvänliga skor på oss.

Det visade sig att restaurangen vi parkerat vid var riktigt bra! Som tillbehör till en rätt beställde vi in lökringar, som var betydligt större och godare än vi tänkt oss. Resten av maten var riktigt trevlig den också :)

Efter förmiddagens äventyr åkte vi tillbaks till Treasure Cay och vandrade längst stranden. Vi passerade hus efter hus och det ena var finare än det andra. Tillslut började stranden krympa så mycket framför husen att vi inte ville fortsätta längre. Här och där såg man sjöstjärnor av olika storlek som låg och skvalpade i vattenbrynet.

Kvällen spenderades på en av restaurangerna i området som även hade en pool som vi inte provade.

No comments:

Post a Comment